Arvonta

Voita liput Viini ja Ruoka 2016 -messuille!

Jihuu! En voi uskoa tätä todeksi, sain Helsingin Messukeskukselta bloggaajapassin Viini ja Ruoka 2016 -messuille (kiitos!). Näillä näkymin olen sinne menossa ainakin perjantaina 28.10.2016 heti aamusta. Tulen kirjoittamaan raportin marraskuun alussa tapahtumasta.

Kaiken huipuksi sain myös kaksi lippua arvottavaksi blogini lukijoiden kesken. Voit siis voittaa kaksi lippua Viini ja Ruoka 2016 -messuille, samalla pääsylipulla pääset vierailemaan myös Helsingin Kirjamessuilla. Lippujen arvo on 32 euroa. Lippu oikeuttaa kertakäyntiin messuilla 27.-30.10.2016.

Osallistuaksesi arvontaan kerro kommenttikenttään nimesi, sähköpostiosoitteesi, mitä kautta löysit blogiini ja mitä odotat Viini ja Ruoka -messuilta.

Arvonta sulkeutuu maanantaina 17.10.2016 klo 17.00, jonka jälkeen muista tarkkailla sähköpostiasi, jotta saan voittajan yhteystiedot ja saan lähetettyä liput ajoissa oikeaan osoitteeseen (ainoastaan Suomeen).

Onnea arvontaan!liput

 

11 vastausta artikkeliin “Voita liput Viini ja Ruoka 2016 -messuille!

 1. Bloggaajalta itseltään kuulin 👍 haluaisin uusia kokemuksia ja makuelämyksiä messuilta, jossa en ole aiemmin käynytkään 😊

  Tykkää

 2. Löysin blogiin googlen kautta etsiessäni tietoa messuista. Messuilta odotan uusia ja erilaisia ruokaelämyksiä.

  Tykkää

 3. Löysin tieni tänne bloggaajaltaan itseltään. Messuilta odottaisin saavani lisätietoa viineistä esimerkiksi.. Enkä ole aiemmin päässyt moisilla messuilla käymäänkään. 🙂
  janni.mehtonen@gmail.com

  Tykkää

 4. Arvonta on päättynyt. Kiitokset kaikille osallistujille! Arvonnan suoritti upean mahtava OpenOfficen calculaattorin kaava RandBetween ja voittajaksi saimme Tanja Lintusen. Onneksi olkoon Tanja (saat lähiaikoina sähköpostia minulta)!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s