Yleinen

Luksusta saunajuomiin

Vihdoinkin on aikaa naputella blogia (edellisestä on jo noin vuosi). Lapsiarki ja korona ovat vieneet omaa aikaani ja vapauttani, mutta koska nyt lapsi on jo päiväkodissa ja koronarokotteet ovat hallussa, tuntuu että minulla on rahkeita startata Viiniessin paluu.

Sain viimekeväänä hauskan idean tuoda luksusta arkeen. Mitä jos vaihtaisikin saunaoluen saunaskumpaksi? Toimii täydellisesti. Kuuman saunan jälkeen maistuu erinomaisesti raikkaan kylmän kuohuviinin pirskahtelevat kuplat.

”Mikäs sen parempaa kuin näin syksyllä sytyttää muutama kynttilä pimenevien iltojen kunniaksi ja maistaa huulilla kesän iloiset muistot.”

Tässä on Viiniessin Top3 saunakuohuvat:

  • Louis Vallon Crémant de Bordeaux Rose Brut on marjainen ja mausteinen, kuiva kuohuviini, jossa voi maistaa vadelmaa ja mansikkaa. Tämä on niin kutsutusti budjettiviini, koska hintaa pullolla Alkossa on vain noin 14 €.
  • Bernard-Massard Cuvèe Organic Brut on kypsän hedelmäinen, hennon pähkinäisen paahteinen, pirskahtelevan kuiva kuohuviini, jonka maussa voi erottaa päärynää ja melonia. Tämäkään ei ole hinnalla pilattu, sillä Alkossa tällä pullolla hintaa on noin 15 €.
  • Legras & Haas Chouilly Grand Cru Blanc de Blancs Champagne Brut on hedelmäinen ja hennon kermainen, pähkinäisen paahteinen, pehmeä kuplainen samppanja. Samppanjaksi tällä on edullinen hinta, Alkossa alle 45 €.

Sitten vaan odottelemaan seuraavaa saunailtaa. Kippis!

Yksi vastaus artikkeliiin “Luksusta saunajuomiin

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s