Arvonta · messut

Voita liput Viini ja Ruoka 2017 -messuille!

Jihuu! Sain taas blogipassin Helsingin Messukeskukselta Viini ja Ruoka 2017 -messuille. Kommentoi alle mikä messujen tastingeistä tai näytöskeittiön ohjelmista kiinnostaa sinua eniten, arvon kommentoijien kesken 2 lippua Viini ja Ruoka 2017 -messuille. Arvonta päättyy maanantaina 23.10.2017 klo 18, jonka jälkeen lähetän onnellisille voittajille liput sähköpostilla ja julkaisen kommenteissa voittajien nimet. Yksi lippu oikeuttaa yhteen kertakäyntiin messuilla ja sillä pääsee kaikkiin samanaikaisin tapahtumiin (arvo 16 euroa/lippu). Viini ja Ruoka alue on anniskelualuetta ja alle 18-vuotiaat pääsevät messuille huoltajan seurassa.

Mistä on siis kyse?

Viini ja Ruoka 2017 -messut ovat herkuttelijan vuoden kohokohta. Mukana tapahtumassa on yli 100 näytteilleasettajaa, joista 30 on viinien maahantuojia ja tarjolla on jopa 700 eri viiniä. Nam! Viinejä pääsee myös maistelemaan 11 tastingissä, tastingit vaativat ennakkoilmoittautumisen.

Street Food -kadulta löytyy 9 ravintolaa ja heidän valikoimissaan on jopa 60 erilaista annosta, mukana muun muassa Naughty Brgr, Street Gastro ja Levant. Gigantin Epoq-näytöskeittiössä kokkaa keittokirjailijat ja ruokaihmiset joka päivä.

Mukana myös Stockmannin Herkku juustoineen, Atrian Meet Meat -tastingissä pääsee testaamaan viinien ja lihojen yhdistelmiä ja Goodion osastolta löytyy käsintehtyä raakasuklaata.

Sekä kaiken kukkuraksi torstaina 26.10.2017 klo 17.00 on rypäleenpoljennan SM -kilpailu, joka järjestetään euroopan viinitarhojen sadonkorjuuajan päättymisen kunniaksi.

Milloin ja missä?

Tapahtuma on Lokakuun viimeisenä viikonloppuna 26.-29.10.2017 Helsingin Messukeskuksessa. Samaan aikaan siellä on myös Kirjamessut, sieltä voi käydä poimimassa luettavaa talven pimeneviin iltoihin.

Lisää infoa messuista, tastingeista ja ohjelmasta löytyy Viini ja Ruoka 2017 sivuilta.

Minut löytää muun muassa torstaina 26.10.2017 klo 18.30 Viinipostin Klassikkoviinitastingistä, lauantaina 28.10.2017 klo 13.30 Herkkujuustot ja Viini -tastingistä sekä klo 15.30 Saksan jokilaaksojen viinitastingistä. 🙂

Nähdään messuilla!

viiniruoka

Arvonta on päättänyt. Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille! Arvon voittajat piakkoin.

22 vastausta artikkeliin “Voita liput Viini ja Ruoka 2017 -messuille!

 1. Tänä vuonna vihdoin sellainen väli olisi,että itse pääsee ensimmäistä kertaa messuille töiltään ja ohjelmaa katsoessa tulee olo,kun olisi lapsi karkkihyllyllä (tässä tapauksessa viinihyllyllä). Mutta eniten kiinnostaa tuo mainitsemasikin Saksan jokilaaksojen viinitaisting. Mielenkiintoisia juttuja messuille tulossa kyllä onneksi tänäkin vuonna! 😍

  Tykkää

 2. Eniten kiinnostaisi tuo lauantain ensimmäinen tasting. Toki myös uusien makujen maistelu messuilla on aina mahtavaa.

  Tykkää

 3. Katalonian viinit – niin perjantain Cava kuin Katalonian helmet lauantaina kiinnostaa. Kokonaisuus näillä messuille on kuitenkin parasta: on ihana kulkea ja maistella, haistella kaikkea!

  Tykkää

 4. Onpa kiinnostavaa ohjelmaa ja näytteilleasettajia. Näytöskeittiöstä eniten kiinnostaa vegaanit keittiössä-näytös. Terv. taru

  Tykkää

 5. Hyvää ja halpaa on varmasti kiva opiskelijanäkökulmasta ja Vegetalvi taas siksi, koska kasvisruoka kiinnostaa.

  Tykkää

 6. Hei, kyllä se on tuo Katalonian helmet: Priorat & Montsant -tasting, kun alueen viinit eivät ole vielä tuttuja ja naapurialue Rioja kuuluu omiin suosikkeihin.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s